• Gratis levering > €75,- (standaard pakket)

  • 28 dagen omruilgarantie

  • Retourneren altijd mogelijk

  • Eigen showroom

Veilig en vertrouwd shoppen bij Alfred Verhuur

Gratis verzending bij normale bestellingen boven de €50,00

Indien u een bestelling plaatst met een orderwaarden boven de €50,00 zijn de verzendkosten gratis (Standaard pakket binnen Nederland). Bij bestellingen onder de €50,00 bedragen de verzendkosten €8,50.

Palletverzending

Indien u een bestelling plaatst die verzonden moet worden met een pallet hanteren wij verzendkosten van €50,00. Hier is geen gratis verzending op van toepassing.

Speciaal pakket

Indien u een bestelling plaatst die verzonden moet worden als speciaal pakket hanteren wij verzendkosten van €12,50. Hier is geen gratis verzending op van toepassing.

28 dagen omruilgarantie

Als het artikel niet gebruikt is, kunt u het product ruilen of retourneren. Het product wordt binnen 28 dagen 100% vergoed indien het in de originele (gesloten) verpakking en niet gebruikt retour gezonden worden. De kosten voor retourzending worden niet vergoed. Heeft u het product al gebruikt? Geen probleem, bij ons is retourneren altijd mogelijk!

Retourneren altijd mogelijk

Indien een machine niet aan uw verwachting voldoet, nemen wij de machine altijd retour. Let er hierbij op dat indien uw het artikel gebruikt er een afschrijving plaats vindt van 10% per maand. Je kunt het product dus ook gebruiken en als het niet bevalt retourneren. Uiteraard alleen mits de machine niet defect is. De vaste restwaarde is 10%.

Levering

Indien op voorraad voor 16:00 uur besteld, morgen in huis. Indien niet voorradig verzendtijd afhankelijk van voorraad bij leverancier, 2-5 werkdagen levertijd.