• Gratis levering > €75,- (standaard pakket)

  • 28 dagen omruilgarantie

  • Retourneren altijd mogelijk

  • Eigen showroom

Je woont in de buurt van Nederweert en wil graag een aanhanger huren? Dan ben je bij Alfred Verhuur zeker aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten aanhangers in de verhuur met allemaal eigen specificaties en functionaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een dichte aanhanger, een machinetransporter of een autoambulance. Bekijk het verhuuraanbod en reserveer gemakkelijk via onze webshop. Of bel even naar de winkel, mocht je meer informatie willen over onze verhuurvoorwaarden en prijzen. Dus, heb je een aanhanger nodig in Nederweert, huur dan lokaal en kies voor Alfred Verhuur.

Onze winkel is vanuit Nederweert gemakkelijk te bereiken via de Meijelsedijk

Gemakkelijk online een aanhangwagen huren in Nederweert

Via het online reserveringssysteem huur je gemakkelijk een aanhanger vanaf je computer of smartphone vanuit Nederweert. In het overzicht kies je de huurperiode. Vervolgens betaal je gemakkelijk met Ideal of een van de andere betaalmethodes. Is een online reservering niet gewenst? Je kunt ook een aanhanger direct reserveren in onze winkel. Wij hebben meerdere aanhangers in de verhuur en zijn daardoor in de gelegenheid om een geschikte aanhangwagen te bieden voor elke klus.

De voordelen van een aanhanger huren bij Alfred Verhuur

Door je aanhanger te huren bij Alfred Verhuur ben je altijd verzekerd van professioneel en betrouwbaar materiaal. De aanhangers zijn daarnaast ook voor een halve dag te huren en je krijgt korting wanneer je meerdere periodes achter elkaar huurt. Ook voor persoonlijk advies ben je bij Alfred Verhuur aan het juiste adres. En dat alles voor een scherpe lage prijs. 

Aan het klussen in Nederweert en je hebt per direct een aanhanger nodig? Reserveer vandaag nog een aanhanger in onze webshop.

aanhanger huren