• Gratis levering > €75,- (standaard pakket)

  • 28 dagen omruilgarantie

  • Retourneren altijd mogelijk

  • Eigen showroom

Als je een aanhangwagen nodig hebt in de omgeving van Helmond, dan ben je bij Alfred Verhuur aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende soorten aanhangwagens met allen zijn eigen specificaties en functionaliteiten. Bovendien reserveer je gemakkelijk online op onze website, zodat huurders zich geen zorgen hoeven te maken over de beschikbaarheid van de aanhangers. Dus heb je een aanhanger nodig voor een klus in Helmond of omgeving, huur dan lokaal en kies voor Alfred Verhuur.

Gemakkelijk online een aanhangwagen huren in Helmond

Met het reserveringsformulier huur je gemakkelijk een aanhangwagen. Je kiest de huurperiode en betaalt vervolgens met ideal of een van de andere betaalmethoden in onze webshop. Wil je een aanhanger voor een langere periode huren? Bel dan even naar 0628318078. We hebben verschillende soorten aanhangers in de verhuur, dus we zijn in staat een geschikte aanhangwagen aan te bieden voor elke klus.

De voordelen van een aanhanger huren bij Alfred Verhuur

Door je aanhanger te huren bij Alfred Verhuur ben je altijd verzekerd van professioneel en betrouwbaar materiaal. De aanhangers zijn daarnaast ook voor een halve dag te huren en je krijgt korting wanneer je meerdere periodes achter elkaar huurt. Ook voor persoonlijk advies ben je bij Alfred Verhuur aan het juiste adres. En dat alles voor een scherpe lage prijs. 

Vragen of opmerkingen over een aanhanger huren in Helmond? Neem gerust contact met ons op.

aanhanger huren