• Gratis levering > €75,- (standaard pakket)

  • 28 dagen omruilgarantie

  • Retourneren altijd mogelijk

  • Eigen showroom

Wil je een aanhanger huren in de omgeving van Asten? Dan ben je bij Alfred Verhuur aan het juiste adres. De verschillende soorten aanhangers hebben allemaal zijn eigen specificaties en functionaliteiten. Daarnaast zijn de aanhangers gemakkelijk en snel online te reserveren. Dus, heb je een aanhanger nodig in Asten, huur dan lokaal en kies voor Alfred Verhuur.

Gemakkelijk online een aanhangwagen huren in Asten

Met ons reserveringsformulier kun je gemakkelijk online een aanhanger huren in Asten. Je kiest in het overzicht de huurperiode en betaalt vervolgens gemakkelijk met ideal of een van de andere betaalmethodes. Wij hebben meerdere aanhangers in de verhuur en zijn daardoor in de gelegenheid om een geschikte aanhangwagen aan te bieden voor elke klus.

De voordelen van een aanhanger huren bij Alfred Verhuur

Door je aanhanger te huren bij Alfred Verhuur ben je altijd verzekerd van professioneel en betrouwbaar materiaal. De aanhangers zijn daarnaast ook voor een halve dag te huren en je krijgt korting wanneer je meerdere periodes achter elkaar huurt. Ook voor persoonlijk advies ben je bij Alfred Verhuur aan het juiste adres. En dat alles voor een scherpe lage prijs. 

Vragen of opmerkingen over een aanhanger huren in Asten? Neem gerust contact met ons op.

aanhanger huren